TURBOSUFLANTE NOI / BorgWarner Turbo Systems

Profil

BorgWarner Turbo Systems are o pozitie de lider in furnizarea de sisteme inovatoare de turbosuflante si este un partener competent pentru industria auto la nivel mondial. In intervalul de putere al motorului de 20-1000 kW per turbosuflanta de gaza de evacuare, BorgWarner ofera o gamă largă de produse pentru autoturisme și vehicule utilitare, precum și pentru motoare industriale, locomotive și marine.

Inca de cand a fost format atunci cand bine-cunoscutii producatori de turbosuflante, KKK si Schwitzer, au fuzionat, BorgWarner Turbo Systems a tras asupra unei traditii lungi a progresului tehnologiei supraalimentarii. KKK si Schwitzer au inceput dezvoltarea și producerea de turbosuflante încă din 1952, iar astăzi BorgWarner Turbo Systems continuă să stabilească noi standarde tehnice în acest domeniu.

De asemenea, furnizează o gamă completă de turbosuflante inlocuitoare BorgWarner, 3K și Schwitzer și piese pentru piața aftermarket din întreaga lume.

Filozofie

BorgWarner Turbo Systems oferă clienților la nivel mondial, o gamă completă de turbosuflante inlocuitoare KKK și Schwitzer și piese de schimb. Prin rețeaua noastră globală de centre de service autorizate din întreaga lume, suntem disponibili oriunde aveți nevoie de noi.

Punem clientul in prim plan

Rețeaua globală de peste 450 de centre de service autorizate operate de BorgWarner Turbo Systems asigură suport local optim pentru clienți. Oriunde ai fi, suntem la îndemână în apropiere de asistență pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Asistenta pentru clienti excelenta

BorgWarner Turbo Systems dispune de un vast fond de competență și expertiză concentrată – grupate impreuna pentru a beneficia de ele partenerii noștri de service și clienții. Clienții aftermarket au nevoie de sfaturi competente și sprijin și acces rapid la piese - și pentru a îndeplini aceste cerințe esențiale, ne-am echipat centrele noastre de service cu un sistem de informare asistat de calculator, care plasează date despre produs up-to-the-minute la vârful degetelor lor, prin intermediul unui link către sistemul nostru central de logistică.

Muncitorii de la centrele noastre de service participă periodic la cursuri pentru a actualiza cunoștințele despre produse, repararea lor și abilități. Acest lucru face sigur că fiecare centru local menține nivelul ridicat de competență tehnică, astfel încât veti ști că sunteti în mâini bune cu noi.

Calitate de clasa mondiala

BorgWarner Turbo Systems este cunoscut pe scară largă ca un partener de dezvoltare de top. Sistemul nostru de calitate in-house asigură că cerințele de calitate stricte ale industriei de automobile sunt îndeplinite și depășite. Înainte de a fi lansate, toate produsele noastre trec testele producătorilor de motoare și respecta cerințele lor exigente în ceea ce privește puterea, performanța și durata de viață. Acest lucru înseamnă că vă puteți baza cu încredere pe calitatea remarcabilă a produselor și a serviciilor noastre.

Gandim si actionam
in avantajul Dumneavoastra
disponibilitate optima
livrare in 24h
garantie de 2 ani
suport tehnic
AI NEVOIE DE
TURBOSUFLANTA?
contacteaza acum specialistii nostri
CAUTA PRODUSUL DORIT
AVETI NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU?
apelati acum la specialistii nostri
CLICK AICI