TURBOSUFLANTE NOI / Garrett

Avantajul Garett

Calitate OE de renume mondial

Suntem acreditati de catre cele mai mari nume din industria auto pentru dezvoltarea si aplicarea tehnologiei turbo care se bazeaza pe calitate, fiabilitate si performante remarcabile pentru vehicule usoare, camioane si echipamente de teren. Fiecare turbosuflanta Garrett este calibrata la cele mai fine tolerante pentru a satisface specificatiile originale ale producatorului de automobile si este livrat catre distribuitori cu o munca cuprinzatoare si cu garantie pentru piese.

Relatii cu clientii de clasa

Reteaua noastra de distribuitori aprobati se intinde pe tot globul, oferind sprijin de specialitate si un inventar impresionant de produse pentru a satisface nevoile garajelor profesionale locale si a entuziastilor de performante. Fiecare distribuitor Garrett este evaluat riguros pe baza unor criterii exhaustive legate de servicii, cunostinte tehnice si distributie.

Lider mondial in inovatie

Reteaua globala Honeywell de inginerie continua sa sa inspire inovatie tehnologica. Iata echipa care a creat tehnologia de Geometrie Variabila a turbosuflantelor care a transformat literalmente curba de performanta a motoarelor diesel. Pana la sfarsitul anului 2009, mai mult de 30 de milioane de turbosuflante VNT (cu geometrie variabila) au fost montate pe vehiculele usoare din intreaga lume, si exista intotdeauna noi concepte si inovatii de produse in curs de pregatire.

Gandim si actionam
in avantajul Dumneavoastra
disponibilitate optima
livrare in 24h
garantie de 2 ani
suport tehnic
AI NEVOIE DE
TURBOSUFLANTA?
contacteaza acum specialistii nostri
CAUTA PRODUSUL DORIT
AVETI NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU?
apelati acum la specialistii nostri
CLICK AICI