Turbosuflanta Mid-Frame GTX3584RS capabila de 1000 CP

Garrett by Honeywell, sunt incantati sa anunte lansarea celei mai noi turbosuflante, GTX3584RS. Singura turbosuflanta Mid-Frame de pe piata care este capabila sa produca 550-1000 de cai putere pentru motoare intre 2.0L si 5.5L. GTX3584RS este un produs nou, cu multe caracteristici noi, orientate catre pasionati.

O noua roata de turbina capabila de mai multi cai putere are un debit de gaze de evacuare, la o rata mai mare si mai eficienta decat alte modele de roti de turbina ale seriilor GT si GTX. Noul design al rotilor de turbina permite debitul mai mare al gazelor de esapament, care creste eficienta aerodinamica in comparatie cu modelul anterior. Noile carcase de turbina din otel inoxidabil, ajuta la reducerea contra-presiunii si o gama de marimi de la 0.83, 1.01 si 1.21 A/R. Aceste carcase compacte de turbina sunt unice numai la GTX3584RS ceea ce inseamna ca nu sunt interschimbabile cu alte produse GT/GTX 35 datorita noii roti de turbina.

O noua roata de compresor, GTX Gen II, cu zece lame proiectata folosind software-ul de simulare pe calculator patentat de Honeywell, ofera turbosuflantei GTX3584RS abilitatea de a crea un debit mai mare de aer, permitand entuziastilor o gama mai larga de putere in momentul setarii autovehiculului. O mai mare carcasa compresor, cu 0.72 A/R, permite fluxului de aer comprimat sa circule in motor mai eficient decat alte turbosuflante mid-frame. Cartusul cu rulmenti cu bile ceramice dublu de 8mm ofera un raspuns optim al turbosuflantei si fiabilitate prin reducerea in miscare a arborelui. Optiunile de V-band si furtunul de conectare a evacuarii compresorului sunt acum oferite incat sa fiti atenti sa selectati piesa corespunzatoare atunci cand comandati.

Turbosuflantele GTX3584RS sunt dotate cu un ajutaj de intrare, ajutaj de iesire si un carter portat complet prelucrate.

Noile carcase de compresoare sunt echipate cu un port pentru un senzor de viteza complet prelucrat, care acceptă senzorul de viteza Garrett by Honeywell (comercializat separat). Această caracteristică permite tunerilor să înțeleagă condițiile de funcționare existente, ceea ce este important atunci când se executa un reglaj fin al turbosuflantei la condițiile sale de funcționare mai eficiente. Portul senzorului de viteză vine astupat din fabrică și poate fi îndepărtat folosind o cheie hexagonală de 5 mm atunci când este gata de instalare un kit cu senzor de viteză.

Turbosuflanta GTX3584RS este vanduta ca un kit de asamblare, adica super core-ul si carcasa turbinei sunt vandute ca si o singura unitate.

Turbosuflantele GTX3584RS sunt oferite numai prin centrele de distributie autorizate de Garrett by Honeywell.  Va rugam sa vizitati site-ul Garrett pentru mai multe detalii.